Vinterfavoriter

 

Få en fräsch, strålande hud med hjälp av NEOSTRATAs forskning och vetenskap.

 

Neostrata!

NEOSTRATA erbjuder många produkter som både stärker, ger fukt och reparerar huden – något som är viktigt året om, men extra viktigt under de kalla och torra vintermånaderna då huden är extra utsatt. Varför inte boka en tid hos oss för att prova?

Bionic Face Serum – Superserumet som alla älskar och som ger det där lilla extra till huden. Hela 10% PHA i form av laktobionisk syra tillsammans med vitamin A, C och E återuppbygger och återfuktar effektivt. Kan användas av alla hudtyper, både morgon och kväll (efter tycke och smak), för att ge extra omsorg till huden.

Bionic Face Cream – Den idealiska krämen för hud som behöver extra mycket fukt och omvårdnad. Denna rika nattkräm med 8% PHA och 4% Bionic PHA är särskilt lämplig till känslig och torr hud. Den är intensivt fuktgivande, barriärstärkande och lugnande. Idealisk som klimatkräm för alla hudtyper, men passar också perfekt före/efter estetiska behandlingar som kemisk peeling och laser.

Dermal Replenishment – Intensivt återfuktande nattkräm som verkar på alla ålderstecken och gör huden mer fast och fyllig. NeoGlukosamin bygger upp hudens underliggande stödstruktur och hjälper till att minimera pigment. Aminosyror tillsammans med Bionic PHA stärker hudens fuktnivå och bygger upp hudens skyddsbarriär. Passar alla hudtyper, även sensitiv hud och är perfekt till alla som vill ha maximal antiaging effekt och optimalt med fukt och skydd på samma gång.